söndag 27 januari 2013

Slöjdsalarna på webbenVisste ni att vi har en slöjdblogg? Den heter Slöjdsalarna på Växthuset och adressen är www.slojdsalarna.se. Vi har under hösten byggt på den och nu kan den börja användas. På bloggen under fliken Trä och metall hittar ni färdiga korgar som slöjdgrupperna som hade Trä- och metall under hösten har gjort. Några bilder saknas och kommer att kompletetteras inom kort.

På bloggen Slöjdsalarna på Växthuset har vi också en flik som heter Instruktionsfilmer. Där hittar ni en film om att tvätta penslar som Jordejordegubb och Sarre har varit med och gjort. Filmen finns också här nedan i inlägget.
Några elever från femman har varit med och gjort en trailer om de verktyg vi använder i slöjduppgiften Datavirus. Den finns under fliken slöjdord på Slöjdsalarna på Växthuset. Ett av målen i slöjd är att kunna slöjdspecifika ord. Det betyder att man ska kunna vad de olika verktygen och teknikerna heter. Under fliken slöjdord hittar ni aktuella slöjdord. Än så länge finns det bara för trä- och metall, men vi kommer att bygga vidare på sidan så småningom.1 kommentar: