torsdag 16 maj 2013

4A: Storybirdläxa

Eleverna i 4A har Storybirdläxa till torsdag 23/5. Om du glömt ditt lösenord och verkligen inte kan komma på vad det var behöver du själv ta ansvar för att be Elisabet skapa ett nytt åt dig (jag finns på skolan från tisdag).

Läxan ser lite olika ut för olika personer. Hitta vad som gäller just dig:

För er som inte är klara med er Storybird: 1) Gör klart, 2) Skriv en kommentar här på bloggen på något av inläggen som handlar om Storybird (till exempel det här) och berätta att du är klar och vad din berättelse heter.

För dig som har fått responslapp: 1) Gå till din berättelse och förbättra de delar där du fått responsen "Öva mer", 2) Skriv en kommentar här på bloggen på något av inläggen som handlar om Storybird (till exempel det här) och berätta att du ändrat klart och vad din berättelse heter.

Om du tappat bort din responslapp: 1) Leta!, 2) Om du inte hittar den: Gå in i din berättelse och försök förbättra. Kanske du kan ta hjälp av en kompis eller någon i familjen. Mallen för responsen finns i länken ovanför Storybirdsymbolen i det här inlägget.

För dig som gjort ändringar i sin Storybird och meddelat detta på bloggen: Du kommer att få sin responslapp på tisdag så att du kan göra ändringar senast torsdag. 1) Gå till din berättelse och förbättra de delar där du fått responsen "Öva mer", 2) Skriv en kommentar här på bloggen på något av inläggen som handlar om Storybird (till exempel det här) och berätta att du ändrat klart och vad din berättelse heter.

Här är länken till Storybird!

Här är en kort film som visar vad Storybird är som du kan se om du vill.

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag är färdig med min bärettelse: Pingvinen Pingu Surfing är livet


  :)

  SvaraRadera
 2. Elisabet Jagell22 maj 2013 13:50

  Bra jobbat! Det var ett dramatiskt slut. Nu är din storybird publicerad här på bloggen under fliken Storybird.

  SvaraRadera
 3. hej jag är klar med min beretelse sandpalatset.

  SvaraRadera