torsdag 25 april 2013

Nyfikna på oss :)

Nallen från Nalleresanr ett par veckor sedan hade vi besök av nallen från bloggen Nalleresan. Du kan besöka bloggen genom den här länken. Efter att nallen varit hos oss en vecka ungefär fick hen åka vidare ut i Stockholms skärgård.

Nu har vi fått ett brev från klass 4A på Sofielundsskolan i Malmö. Det är en av klasserna som har skickat ut nallen på resan. De skriver att de är nyfikna på oss och att de gärna vill lära känna oss. De skickade med några frågor som de undrar om vi vill svara på. Jag frågade 4A idag och de ville gärna svara på frågorna. Vi lottade ut tre elever som skrev svar och de skrev även frågor tillbaka till klassen i Malmö. Svaren och frågorna är skickade och nu väntar vi på svar :)

Undersökning inför brevskrivande

 

Här gör brevskrivarna en undersökning i klassen för att ta reda på svaret på en av Sofielundsskolans frågor: Vilka är era favoritämnen? Ser ni vilka två ämnen som vann?

2 kommentarer:

  1. [...] 4A fick frågan om de ville svara på några frågor från 4A på Sofielundsskolan. De svarade ja och nu finns svaren på Sofielundskolans 4:ors blogg. Se här! [...]

    SvaraRadera
  2. Hej har ni fott en nalle på besök har den nåt namn

    SvaraRadera