måndag 23 september 2013

Vi arbetar klart med vårens IT-mål!

Ni vet hur det är i slutet av vårterminen. Det är fullt med specialaktiviteter och det kan bli svårt att hinna göra klart allt. Vi har avsatt lite tid så här i starten av hösten så att alla kan hinna klar sina tre IT-mål. Här är användbara hjälplänkar!

Länkar till våra IT-mål

Länk till Storybird. Om ni arbetar med er Storybird på annan tid än IT-lektionen vill jag att ni skriver en kommentar där ni talar om att ni vill ha respons och vad berättelsen heter.

Länk till förklaring av kvalitativa kommentarer

Länk till film där Elisabet visar hur man formaterar en text i Word

Exempeltext Word - kopiera nonsenstexten under bilden i det här inlägget. Texten kan du använda dig av för att visa att du nått målen i Word-IT-målet. Om du arbetar hemma med det här målet kan du spara ditt dokument på ett USB-minne och ta med till skolan eller maila dokumentet till mig: elisabet.m.jagell@uppsalaskolor.net.

Vårens IT-mål med länk

 

 

 

 

Exempeltext Word (kopiera och klistra in i ett Worddokument):

Rubrik

Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak.

3 kommentarer:

  1. Jag har en fråga när man skriver växthuset 02or kommer det upp en skolblogg för årskurs 4 på växthuset jag undrar om ni kan fiksa det så att det står årskurs 5 på växthuset

    SvaraRadera
  2. Hej Mannegryn och tack för ditt tips! Det går att ändra och nu är det gjort. Vi hade missat att ändra det så det var mycket bra att du påminde om det. Tack!

    SvaraRadera