fredag 21 mars 2014

Support

Här är lite hjälp till er som har egna bloggar.

Kommentarer


Några av er elever som har egna bloggar har inte kunnat få till inställningarna så att man kan kommentera utan att vara inloggad. Se först hjälpen i det här inlägget.

Om det ändå inte går att få det att fungera och ni inte vill vänta till tisdagens datastuga så kan ni kontakta Webbstjärnans support på support@webbstjarnan.se. De är väldigt hjälpsamma! Skriv till dem vilken webbplats det gäller och beskriv problemet så kommer ni att få hjälp.

Inloggning


Några av er har haft problem med att logga in. Användarnamnet för den som loggade in allra först ska vara det som står som användarnamn i brevet från Wopsa. Lösenordet är det som ni skapade i inställningar. Observera att ni behöver vara noga med stor och liten bokstav, mellanrum med mera. Här är tips på hur man skapar ett bra lösenord.

Om det ändå inte går att få det att fungera och ni inte vill vänta till tisdagens datastuga så kan ni kontakta Webbstjärnans support på support@webbstjarnan.se. De är väldigt hjälpsamma! Skriv till dem vilken webbplats det gäller och beskriv problemet så kommer ni att få hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar